Політика конфіденційності

Політика щодо обробки персональних даних

1. Загальні положення
1.1. Справжня Політика обробки персональних даних (далі - «Політика») видана і застосовується Індивідуальним підприємцем Івіцьким Ігорем Ігоровичем (далі - «Оператор») відповідно до закону України від 01.06.2010 №2297-VI «Про захист персональних даних» (далі - Закон ) з урахуванням положень General Data Protection Regulation (Regulation (EU) 2016/679) від 27 квітня 2016 роки (далі - «GDPR»).1.2. Поняття пов'язані з обробкою персональних даних використовуються в тексті Політики, трактуються в тому значенні, в якому вони наведені в ст. 2 Закону і положеннях GDPR, якщо інше прямо не випливає з тексту Політики.1.3. Всі питання, пов'язані з обробкою персональних даних, не врегульовані цією Політикою, вирішуються відповідно до чинного законодавства України в області персональних даних.1.4. Справжня Політика:1.4.1. встановлює правила обробки Оператором персональних даних, що надаються клієнтами, які використовують сайт https://ivitskiy.com/ і його окремі піддомени і сервіси для отримання або надання послуг (далі - Користувачі і Сайт відповідно);1.4.2. визначає цілі, правові підстави, порядок і обсяг оброблюваних персональних даних;1.4.3. містить відомості про реалізовані вимоги до захисту оброблюванихперсональних даних;1.4.4. визначає порядок взаємодії з суб'єктами персональних даних при надходженні від них звернень.1.5. Текст Політики доступний Для покупців у мережі Інтернет за адресою https://ivitskiy.com/policy1.6. Незнання умов, встановлених цією Політикою, не є підставою для пред'явлення з боку Користувача будь-яких претензій до Оператору.1.7. У разі незгоди з умовами Політики Користувач повинен негайно припинити будь-яке використання Сайту.
2. Терміни та визначення
2.1. Платформа - програмне забезпечення, що використовується Оператором, що представляє собою набір взаємозалежних веб-сервісів і модулів, що складають єдиний простір надання послуг в мережі Інтернет.2.2. Сайт - сукупність інформації, текстів, графічних елементів, дизайну, зображень, фото та відеоматеріалів та інших результатів інтелектуальної діяльності, а також програм для ЕОМ, що містяться в інформаційній системі, що забезпечує доступність такої інформації в мережі Інтернет за мережевою адресою (включаючи піддомени): https : //ivitskiy.com/.2.3. Особистий кабінет - розділ Платформи, доступ до якого Користувач отримує після його реєстрації на Платформі за допомогою введення унікального логіна і пароля.2.4. Файли cookie - дані, які автоматично передаються Оператору в процесі використання Сайту або Платформи за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, географічне розташування, інформація про браузер і вигляді операційної системи пристрою Користувача, технічні характеристики обладнання та програмного забезпечення , використовуваних Користувачем, дата і час доступу до Сайту або Платформі.
3. Згода Користувача на обробку персональних даних
3.1. Користувач приймає умови Політики і дає Оператору інформовану і усвідомлену згоду на обробку своїх персональних даних на умовах, передбачених Політикою і Законом:3.1.1. При реєстрації на Платформі або Сайті - для персональних даних, які Користувач надає Оператору шляхом заповнення форми для реєстрації, розташованої в мережі Інтернет за адресою https://ivitskiy.com/. Користувач вважається котра надала згоду на обробку своїх персональних даних в момент натискання кнопки "Забронювати", "Взяти участь", "Записатися" або кнопки з аналогічною назвою, розташованої внизу реєстраційної форми;3.1.2. При внесенні або зміні персональних даних особистого кабінету - для персональних даних, які Користувач надає при редагуванні інформації в особистому кабінеті. Користувач вважається котра надала згоду на обробку своїх знову внесених або змінених персональних даних в момент натискання кнопки "Зберегти" або кнопки з аналогічною назвою.3.1.3. При заповненні форми зворотного зв'язку - для персональних даних, які Користувач надає Оператору при заповненні форми зворотного зв'язку в мережі Інтернет на Сайті і електронних сервісах (Skype, Google і т.д.). Користувач вважається котра надала згоду на обробку своїх персональних даних, внесених в поля форми зворотного зв'язку, в момент натискання кнопки, яка підтверджує відправку заявки (кнопки можуть називатися "Відправити", "Залишити заявку" і іншим аналогічним чином).3.1.4. При оформленні передплати на отримання інформаційних та новинних матеріалів від Оператора - шляхом заповнення форми для оформлення передплати на розсилку, розташованої в мережі Інтернет за адресою https://ivitskiy.com/. Користувач вважається котра надала згоду на обробку своїх персональних даних в момент натискання кнопки "Підписатися" (або кнопки з аналогічною назвою).3.1.5. При повному або частковому передрукуванні Сайту - для персональних даних, які автоматично передаються Оператору в процесі використання Сайту за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення. Користувач вважається котра надала згоду на обробку своїх персональних даних в момент початку використання Сайту.3.2. Згода Користувача на обробку Оператором його персональних даних діє з дня, надання згоди на їх обробку (п. 3.1. Політики), і протягом терміну, необхідного для досягнення цілей обробки персональних даних.3.3. Користувач має право відкликати згоду на обробку персональних даних у формі і порядку, передбаченому в розділі 12 Політики.3.4. Оператор не виконує жодних персональні дані осіб які не досягли віку дієздатності. У разі, якщо особа не досягла такого віку воно не має права надавати свої персональні дані і давати Згода на їх обробку Оператором. У разі виявлення недієздатності особи, яка надала свої персональні дані без дозволу його законного представника, Оператор негайно блокує обробку таких персональних даних до з'ясування обставин.
4. Умови надання персональних даних Користувачем
4.1. Оператор в загальному випадку не перевіряє достовірність персональної інформації, що надається Користувачами, і не здійснює контроль за їх дієздатністю. Ризик надання недостовірних персональних даних, в тому числі надання даних третіх осіб, як своїх власних, при цьому несе сам суб'єкт персональних даних.4.2. Оператор виходить з того, що:4.2.1. Користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються в формах Сайту, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.4.2.2. У разі завантаження свого зображення через особистий кабінет Сайту - Користувач на безоплатній основі дає згоду на використання даного зображення (ст. 308 Цивільного кодексу України) в цілях, не пов'язаних з встановленням особи Користувача. Користувач зобов'язується не надавати фотографії третіх осіб в якості зображення Користувача.4.3. Користувач усвідомлює, що інформація на Сайті, що розміщується Користувачем про себе, може ставати доступною для інших користувачів Сайту, може бути скопійована і поширена такими Користувачами у випадках і на умовах, зазначених в п. 8.6. Політики.4.4. Користувач ознайомлений з цією Політикою, висловлює своє інформоване і усвідомлене згоду з нею.
5. Персональні дані
До персональних даних Користувача, оброблюваних Оператором відносяться:5.1. Прізвище ім'я по батькові;5.2. Номер мобільного телефону;5.3. Адреса електронної пошти;5.4. Дані акаунтів в соціальних мережах і електронних сервісах (посилання на профілі Користувача в Facebook, Linkedin, Skype, Google, Twitter і т.д.);5.5. Оператор може отримувати доступ, збирати і використовувати в певних Політикою цілях технічну та іншу інформацію, пов'язану з Користувачами. Технічна інформація не є персональними даними, однак Оператор використовує файли cookies, які дозволяють ідентифікувати користувачів. Також під технічною інформацією розуміється інформація, яка автоматично передається Оператору в процесі використання Користувачем Сайту за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, а саме:5.5.1. Дані про активність Користувача в мережі Інтернет, зокрема про відвідані сторінки, дату і час URL-переходів та ін .;5.5.2. Інформація про пристрій і браузері, за допомогою яких Користувач виходив в Інтернет: IP-адресу і (в разі якщо Користувач заходить на сайт з мобільного пристрою) тип пристрою і його унікальному ідентифікатор;5.5.3. Дані про взаємодію з демонструються поза ресурсу рекламними оголошеннями Оператора, їх кількості, частоті і глибині перегляду.5.6. Оператор не здійснює обробку:5.6.1. біометричних персональних даних (відомості, які характеризують фізіологічні та біологічні особливості людини, на підставі яких можна встановити його особистість),5.6.2. спеціальних категорій персональних даних (що стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних абофілософських переконань, стану здоров'я, інтимного життя).
6. Правові підстави обробки персональних даних
Обробка персональних даних користувачів здійснюється на наступних правових підставах:6.1. Конституція України;6.2. Цивільний кодекс України;6.3. Закон України від 01.06.2010 №34 «Про захист персональних даних».6.4. Відносно персональних даних громадян Європейського союзу (ЄС), що використовують послуги Оператора, а також щодо персональних даних громадян інших держав, тимчасово або постійно проживають на території країн ЄС, що використовують послуги Оператора на території ЄС, визначається відповідно до GDPR. У термінах GDPR Індивідуальний підприємець Вербицький Ігор Ігорович виступає в ролі Контролера даних.
7. Цілі обробки персональних даних
Оператор обробляє персональні дані користувачів виключно для таких цілей:7.1. Реєстрація Користувача Оператором на Сайті, надання Користувачеві можливості повноцінного використання сервісів Сайту.7.2. Відображення профілю Користувача на Сайті в особистому кабінеті.7.3. Встановлення і підтримка зв'язку між Користувачем і Оператором, консультування з питань надання послуг.7.4. Виконання Оператором зобов'язань перед Користувачем, з яким укладена Публічна оферта - договір надання послуг від "25" січня 2021 р7.5. Напрямок Оператором на адресу електронної пошти Користувача повідомлень рекламного характеру; таргетування рекламних матеріалів, якщо Користувач дав згоду на таку розсилку.7.6. Користувач має право на заперечення проти обробки даних з метою прямого маркетингу, включаючи складання профілю, в тій мірі, в якій це пов'язано з прямим маркетингом. Заперечення направляється Оператору Користувачем згідно з Розділом 12 цієї Політики.7.7. Поліпшення якості обслуговування користувачів і модернізація Сайту Оператора шляхом обробки запитів і заявок від Користувача.7.8. Статистичні та інші дослідження на основі знеособленої інформації, наданої Користувачем.7.9. Виконання вимог російського законодавства.
8. Обробка персональних даних
8.1. Обробка персональних даних Користувача проводиться Оператором з використанням баз даних на території України.8.2. Персональні дані обробляються з використанням автоматизованих систем.8.3. Обробка персональних даних Користувача включає вчинення Оператором наступних дій: збір, запис, систематизація, накопичення,зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення.8.4. Збір персональних даних Користувача здійснюється у випадках, зазначених в п. 3.1 Політики.8.5. Зберігання персональних даних здійснюється (в залежності від того, яка подія настане раніше):8.5.1. до моменту їх видалення Користувачем у відповідному розділі "особистого кабінету;8.5.2. до моменту їх знищення Оператором - в разі надходження від Користувача відкликання згоди на обробку персональних даних або вимоги про знищення персональних даних;8.5.3. до моменту закінчення терміну дії згоди або досягнення цілей обробки персональних даних.8.6. Поширення персональних даних може здійснюватися Оператором виключно у таких випадках:8.6.1. При обробці персональних даних з метою відображення профілю Користувача для інших користувачів Сайту для підтримки комунікації, в тому числі при наданні послуг дистанційним способом. В цьому випадку персональні дані Користувача можуть бути доступні Користувачам, зареєстрованим на Сайті.8.6.2. З метою розміщення відгуків про послуги, що надаються Оператором, залишених Користувачами, в різних джерелах інформації.8.6.3. З метою розміщення відеоматеріалів, отриманих в процесі надання послуг, в різних джерелах інформації.8.7. Оператор має право здійснювати передачу персональних даних третім особам.8.8. Цілі передачі персональних даних:8.8.1. Оптимізація оператором розсилки повідомлень інформаційного та рекламного характеру. В цьому випадку третій особі передаються такі персональні дані користувачів: прізвище, ім'я, по батькові; номер телефону; Адреса електронної пошти.8.8.2. Напрямок Користувачам інформаційних розсилок про нові можливості в сфері навчання і розвитку. В цьому випадку третій особі передаються такі персональні дані користувачів: прізвище, ім'я, по батькові; Адреса електронної пошти. Кожна інформаційна розсилка надає Користувачеві можливість відмовитися від отримання таких розсилок.8.8.3. Виконання умов договору перед Користувачами Сайту з залученням третіх осіб.8.9. Перелік дозволених способів обробки персональних даних: збір, запис, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення. Третій особі заборонено здійснювати передачу і поширення персональних даних.8.10. Знищення персональних даних здійснюється Оператором у наступних випадках:8.10.1. видалення Користувачем персональних даних у відповідному розділі особистого кабінету;8.10.2. надходження від Користувача відкликання згоди на обробку персональних даних;8.10.3. отримання від Користувача вимоги про знищення персональних даних;8.10.4. витікання терміну дії згоди;8.10.5. закінчення терміну зберігання персональних даних відповідно до домовленостей Оператора та Користувача.
9. Заходи, що застосовуються Оператором для захисту персональних даних
Оператор приймає необхідні і достатні правові, організаційні татехнічні заходи для захисту інформації, що надається Користувачами, від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб. Такі дії, зокрема, включають:9.1. Призначення особи, відповідальної за обробку персональних даних;9.2. Застосування організаційних і технічних заходів щодо забезпечення безпеки персональних даних при їх обробці в інформаційних системах;9.3. Контроль фактів несанкціонованого доступу до персональних даних та вжиття заходів щодо недопущення подібних інцидентів у подальшому;9.4. Контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки персональних даних і рівнем захищеності інформаційних системперсональних даних.
10. Обмеження відповідальності
10.1. Оператор не несе відповідальності за можливе нецільове використання персональних даних та заподіяння будь-якої шкоди Користувачеві, що відбулося внаслідок:10.1.1.техніческіх неполадок в програмному забезпеченні і в технічних засобах і мережах, які перебувають поза контролем Оператора;10.1.2.в зв'язку з навмисним або ненавмисним використанням Сайту не за їх прямим призначенням третіми особами;10.1.3. незабезпечення конфіденційності паролів доступу або навмисної передачі паролів доступу, іншої інформації з сайту самим Користувачем при отриманні послуг Оператора або використанні Сайту іншим особам, які не мають доступу до цієї інформації;10.1.4. неправомірних дій третіх осіб щодо доступу до даних Сайту, в т.ч. персональних даних.10.2. Оператор не несе відповідальність за порядок використання Персональних даних Користувача третіми особами, з якими Користувач взаємодіє в рамках використання Сайту.10.3. Виконавець не здійснює перевірку наявності особливого режиму обробки персональних даних користувачів. Якщо Користувач є громадянином країн Європейського союзу або громадянином інших держав, тимчасово або постійно проживають на території країн ЄС і отримує доступ до Сайту з країн Європи, Оператор вживає всіх необхідних заходів для забезпечення дотримання таких вимог законодавства про захист персональних даних. Для цього Користувач зобов'язаний повідомити Оператора про наявність особливого режиму захисту його персональнихданих шляхом звернення на адресу електронної пошти Оператора .moc.yikstivi%40ofni
11. Права користувачів
Користувач має право:11.1. На свій розсуд надавати Оператору персональні дані для їх обробки на умовах, зазначених в цій Політиці;11.2. Самостійно вносити зміни і виправлення в свої персональні дані у відповідному розділі особистого кабінету за умови, що такі зміни і виправлення містять актуальну і достовірну інформацію;11.3. Видаляти персональні дані шляхом редагування відповідного розділу в особистому кабінеті;11.4. Звертатися до Оператору з вимогами, в тому числі щодо уточнення персональних даних; про блокування або знищення персональних даних, якщо такі дані є неповними, застарілими, недостовірними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки. Вимога пред'являється в порядку, передбаченому в розділі 12 Політики;11.5. На підставі запиту отримувати від Оператора інформацію, що стосується обробки його персональних даних і передбачену п. 4 ст. 8 Закону.11.6. В рамках процесів обробки персональних даних, що підпадають під дію GDPR, Користувач має право звертатися до Оператору з вимогою про вивантаження своїх персональних даних з метою перенесення їх в інформаційні системи інших контролерів даних (в термінах п.7 ст.4 GDPR).
12. Звернення користувачів
12.1. Користувач має право направляти Оператору свої запити і вимоги (далі - Звернення), в тому числі щодо використання його персональних даних, а також відкликання згоди на обробку персональних даних. Звернення може бути направлено наступними способами.12.1.1. У письмовій формі за адресою Оператора (розділ 14 Політики);12.1.2. У формі електронного документа (скан-, фотокопія документа). Документ повинен бути спрямований з адреси електронної пошти Користувача, вказаної ним при реєстрації на Сайті або в договорі в якості уповноваженого адреси електронної пошти, за адресою електронної пошти Оператора: moc.yikstivi%40ofni;12.2. Направляється Користувачем Звернення, повинно містити наступну інформацію:12.2.1. Прізвище та ім'я Користувача;12.2.2. Відомості, що підтверджують участь Користувача в стосунках з Оператором (зокрема, логін і пароль Користувача на Сайті);12.2.3. Суть Звернення;12.2.4. Підпис Користувача або його законного представника.12.3. Оператор розглядає Звернення Користувача в наступному порядку:12.3.1. Перевіряється наявність всіх обов'язкових реквізитів Звернення;12.3.2. Перевіряється обгрунтованість Звернення;12.3.3. Надається відповідь на Звернення. Залежно від суті Звернення відповідь на нього повинен містити:12.3.4. запитувану Користувачем інформацію про оброблюваних персональних даних;12.3.5. мотивовану відмову в наданні запитуваної інформації про оброблюваних персональних даних;12.3.6. повідомлення про дії, що здійснюються з персональними даними Користувача по його Звернення.12.4. Відповідь на Звернення направляється в формі, яка відповідає формі звернення Користувача, якщо про надання Відповіді на Звернення в іншій формі не вказано в Зверненні. (П. 12.1 Політики).
13. Зміна Політики
13.1. Оператор залишає за собою право вносити зміни в Політику. На Користувача лежить обов'язок кожного разу при використанні Сайту знайомитися з текстом Політики.13.2. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення у відповідному розділі сайту Оператора. Продовження користування Сайтом або його сервісами після публікації нової редакції Політики означає прийняття Політики і її умов Користувачем. У разі незгоди з умовами Політики Користувач повинен негайно припинити використання Сайту і його сервісів.
14. Відомості про Оператора:
ФОП Івіцький Ігор ІгоровичАдреса: 03061, Україна, м. КиївІПН: 3273414218e-mail: moc.yikstivi%40ofni